مقدمه
چند همسری امری است که در بین اقوام و ملل مختلف،بالاخص میان اعراب جاهلیت رواج داشته و با آمدن اسلام از بی قید و بندی خارج شده و در چار چوبی قانونمند متبلور شد که نتیجه آن عزت و آرامش زن از یک طرف و استحکام و پایداری روابط زناشویی از طرف دیگر میباشد.
بر اساس تصریح قرآن کریم برقراری عدالت بین همسران امری لازم و ضروری است که پیامبر با خلق عظیمی که داشت توانست زنان متعدد از قبائل مختلف را به عقد خویش در آورد بدون اینکه کمترین حقی از کسی ضایع شود.
موضوع چندهمسری، به عنوان حکمی تردید ناپذیر در اسلام، از جمله موضوعاتی است که به ویژه در دهه های قرن بیستم که جنبش حقوق خانوادگی و اجتماعی زنان رواج یافته، مورد توجه محافل اسلامی و غیر اسلامی در سطوح مختلف و با رویکردهای گوناگون بوده است. آنچه مایه توجه فزون تر به این موضوع بوده و هست، ازدواج های پیامبر اکرم و عظیم القدر اسلام(ص) و حکم ویژه ای که آن بزرگوار در این خصوص داشته اند می باشد. بیگانگانی که از سرِ دشمنی یا نادانی به ارزیابی موضوع پرداخته اند آن را فرصتی برای نقد اسلام و تخریب چهره پیامبر عظیم الشأن یافته اند و دوستان و مؤمنان نیز به شیوه های گوناگون به دفاع یا توجیه و تفسیر آن نشسته اند. مقاله ها، کتاب ها و بحث های مستقل بسیاری در این باره نگاشته و ارائه شده است، چه اینکه بخش بسیاری از کتاب های اجتماعی، حقوقی ……………..
دیدگاه خود را ثبت کنید