۱٫ Sphero Ollie
“Sphero Ollie” یکی از رباتهای مسابقهای است که با نرم افزاری مخصوص، از طریق بلوتوث به اغلب گوشی های اندرویدی یا آی او اس متصل میشود. تا برد ۳۰ متر، این ربات توانایی چرخش، حرکت ناگهانی و حرکت عادی را داشته و در طول شب نیز به کمک لامپهای ال ای دی خود، مسیر را روشن میکند.
قیمت: ۹۹ دلار (اجزای دیگر جداگانه فروخته میشود)
۲٫ Exofabulatronixx 5200
اگر به دنبال ساخت ربات اختصاصی خود هستید، بهتر است Exofabulatronixx 5200 ساخته “MOSS” را نیز در نظر داشته باشید. با پرداخت ۳۵۰ دلار، ۵۲ بلوک با ارتباط مغناطیسی همراه با ۱۴۰ توپ استیل کربنی برای اتصال بلوکها در اختیار کاربران قرار میگیرد که به کمک آنها، میتوان ساعتها خود را مشغول کرد.
هرکدام از ربات های خانگی “Exofabulatronixx” شامل یک باتری، دو موتور، دو محور، دو چراغ قوه، دو سنسور نوری، دو سنسور فاصلهسنج و یک سنسور میکوفون شده و کاربران برای استفاده از ربات، باید دستورالعمل آن را به صورت آنلاین مطالعه کنند. بعد از سر هم کردن این ربات نیز میتوان با استفاده از نرم افزارهای مخصوص برای سیستم عامل های اندروید و آی او اس، آن را برای انجام دستورات مختلف آماده کرد.
قیمت: ۳۴۹٫۹۹ دلار
۳٫ Robotic Arm Edge
تولید رباتهای صنعتی موضوع جدیدی نیست و با گذشت زمان، آنها فقط در حال هوشمندتر شدن هستند. به همین جهت شاید برای آشنا کردن کودکان با ماشینهای صنعتی و رباتهای جدید، “Robotic Arm Edge” با قابلیت کنترل از راه دور انتخاب مناسبی باشد.
محصولی که پیش روی شما قرار گرفته درواقع یک کپی از بازوهای رباتیک خودکار بوده و امکان حرکت دادن بخشهای مختلف همچون آرنج، مچ و انگشتان را فراهم خواهد کرد.
قیمت: کمتر از ۵۰ دلار
۴٫ WowWee Coder MiP
ربات ۲۰ سانتیمتری (۸ اینچی) و قدبلند “WowWee Coder MiP” درواقع یک ربات انساننما است که برای چشمان آن از لامپهای ال ای دی استفاده شده و برای حرکت، همانند دوچرخههای الکتریکی خودتراز سگوی (Segway) از دو چرخ بهره میبرد. بهعلاوه کاربران میتوانند با استفاده از اپلیکیشن رایگان “RoboRemote” (با پشتیبانی از اندروید، آی او اس و “FireOS”) این ربات را به وسیله دستورهای ساده “drag and drop” برنامهنویسی کنند. در این صورت، کنترل تمام واکنشهای آن امکانپذیر خواهد بود.
یکی دیگر از ویژگیهای جذابی که نرم افزار RoboRemote در اختیار کاربران قرار میدهد، امکان استفاده از توابع شرطی “If” است که میتوان شرایط متفاوتی را برای انجام کارهای مختلف در نظر گرفت. به این موارد، توانایی کنترل حرکتی از طریق سنسورهای مادون قرمز و قابلیت برنامهریزی در شش حالت مختلف “Tricks” ،”Roam” ،”Track” ،”Dance” ،”Cage” و “Stack” را نیز اضافه کنید.
قیمت: ۶۰ دلار
۵٫ Roomba 980
سال ۲۰۰۲ بود که اولین جاروبرقی رباتیک خودمختار دنیا پیش روی کاربران قرار گرفت و بعد از پیشرفتهای بسیار، سرانجام سال گذشته میلادی، اولین جاروبرقی واقعا هوشمند به عنوان یکی از بهترین ربات های خانگی توسط “iRobot” و با نام Roomba 980 معرفی شد.
برخلاف مدلهای قبلی، Roomba 980 همراه با اپلیکیشنی مخصوص برای سیستم عامل های اندروید و آی او اس در اختیار کاربران قرار گرفته است که به کمک آن، امکان کنترل این ربات وجود دارد. کاربران به کمک دستگاه هوشمند خود حتی قادر به ارسال ربات به جایگاه اصلی برای شارژ شدن نیز هستند.
قیمت: ۹۰۰ دلار (۷۵۰ یورو)