در فرایندسیم کشی برق ساختمان رعایت اصول سیم کشی و استفاده صحیح از ابزارآلات در برقراری اتصالات الکتریکی نقش بسیار مهمی را ایفا می نماید. اتصالات الکتریکی باید از استحکام مکانیکی و هدایت الکتریکی خوب برخوردار باشد.
انتخاب سیم برای سیم کشی برق در مدارهای مختلف چگونه صورت می گیرد؟
سیم مفتولی با سیم افشان چه تفاوتی دارد؟
اتصالات سیم ها به یکدیگر چگونه انجام می شود؟
گِلند چگونه موجب اتصال و ارتباط بهتر کابل با تجهیزات برقی می شود؟
وارنیش حرارتی، کانکتور پیچی و انواع سرسیم ها چه کاربردی دارد؟
استفاده صحیح از ابزار در کیفیت سیم کشی چقدر مؤثر است؟
برقکاران برای کسب مهارت سیم کشی باید به توانایی انتخاب سیم، اتصالات سیم و همچنین استفاده صحیح از ابزارآلات برقی دست یابند که در این فصل به آنها پرداخته می شود. پس از اتمام این فصل قادر به تشخیص انواع سیم برای سیم کشی و انجام اتصالات مختلف، سر سیم و کابلشو خواهید بود .
نقش هخوانی سیم کشی برق ساختمان بسیار اهمیت دارد. با نقشه خوانی قادر به تشخیص مسیر لوله های برق ، تعیین جانمایی کلید ، پریز و دیگر تجهیزات و قطعات الکتریکی ساختمان خواهید شد.
سیم کشی پریز آشپزخانه چه تفاوتی با دیگر فضاهای آپارتمان مسکونی دارد؟
آیا مدار سیم کشی حمام نیاز به حفاظت های خاص دارد؟
برای سیم کشی یک ساختمان نیاز به نقشه برق داریم. نقشه برق نوعی زبان ترسیم برای انتقال اطلاعات و ایده های ذهنی طراح برق به برقکار می باشد. پس از اتمام این فصل می توانید نقشه خوانی قسمت های مختلف پلان یک واحد مسکونی را به راحتی انجام دهید.
سیم کشی و نصب تجهیزات الکتریکی یکی از مراحل مهم در سیم کشی برق ساختمان های مسکونی است. انتخاب درست سیم و اتصالات آن، در تداوم و ایمنی جریان الکتریکی نقش کلیدی دارد همچنین نحوه استفاده و نگهداری از ابزار مرتبط در سیم کشی اهمیت ویژه ای دارد. در این فصل با مهارت های لازم در سیم کشی و نصب تجهیزات آشنا خواهید شد.
سیم کشی توکار و سیم کشی روکار چه تفاوت هایی با یکدیگر دارد؟
سیم ارت چه نقشی در سیم کشی برق ساختمان دارد؟
چه ضرورتی دارد تا سیم کشی روشنایی و پریزها از یکدیگر جدا باشد؟
چرا اندازۀ سیم استفاده شده در سیم کشی پریز آشپزخانه با پریزهای بخش های دیگر ساختمان متفاوت است؟
در هر مسیر پریز حداکثر چه تعداد پریز قرار می گیرد؟
پس از اتمام این فصل قادر خواهنید بود با استفاده از فنر سیم کشی، سیم مفتولی را در مسیر مربوط سیم کشی کرده و کلیدهای یک پل، دو پل، تبدیل و ... را در قوطی متناظر کلید و پریز نصب کنید و مدار الکتریکی را تست و تحویل دهید.
زیرسازی در سیمک شی روکار شامل نصب لوله، داکت و ترانکینگ است. مهارت های لازم برای این قسمت شامل خمک اری لوله برش داکت، اتصالات داکت و ترانکینگ می باشد.
چگونه می توان با فارسی برُ زاویه مناسب جهت تغییر مسیر داکت ایجاد کرد؟
کاربرد سیم کشی روکار داکت و ترانکینگ در کجاست؟
خمکاری لوله های فلزی با خم کن دستی چگونه است؟
اگر در مسیر لوله نیاز به تغییر جهت مسیر لوله باشد چگونه این کار انجام می شود؟
پس از اتمام این واحد یادگیری هنرجویان قادر خواهند بود که به کمک لوله خمک ن دستی زوایای ۹۰ درجه و خم ایجاد کنند، همچنین به کمک داکت و ترانکینگ زیرسازی مناسب برای سیمک شی روکار انجام دهند Off set ارزشیابی این مرحله بیشتر فرایندی است.
قفل زدن و برچسب زدن بعد از قطع کلید اصلی برق، تست صحت مدار، انجام مسیر جدید و نصب جدید قطعات الکتریکی، نصب تابلو فیوز جدید و... از جمله قابلیت هایی است که برقکاران باید در انجام آنها تسلط لازم را پیدا کنند. تعمیرات و نگهداری بالاترین مرحله در مهارت سیم کشی برق ساختمان محسوب می شود.
چرا قفل زدن و برچسب زدن در تعمیرات سیم کشی برق اهمیت دارد؟
تابلو فیوز مینیاتوری جدید چگونه جایگزین تابلوی قبلی می شود؟
جایگزین قطعات الکتریکی نظیر کلید، پریز و روشنایی تابع چگونه است؟
چگونه قبل از برق دار کردن یک مدار می توان از صحت آن اطمینان حاصل کرد؟
چگونه می توان یک مدار الکتریکی را توسعه داد؟
بعد از مطالعه این فصل فعالیت های تعمیراتی، اصلاح مدارات و توسعه آنها را انجام خواهید داد. به عنوان مثال اضافه کردت یک پریز یا روشنایی به مدار الکتریکی برق ساختمان از این نوع تعمیرات است. همچنین جداسازی ایمن هنگام تعمیرات را آموزش خواهید دید.
فرمت فایل : PDF
حجم فایل : ۲۲ مگابایت
تعداد صفحات : ۱۹۹ صفحه
زبان : فارسی
تصاویر : رنگی
دیدگاه خود را ثبت کنید