[contents h2]
فهرست مطالب
مقدمه
همرنگ جماعت شدن
دلایل همرنگی
انواع همرنگی
مخالفان همرنگ بودن با جماعت
خوب بودن همرنگ جماعت شدن
بد بودن همرنگ شدن با جماعت شدن
خوب و یا بد بودن
منظور واقعی همرنگی با جماعت
جمع بندی
بخشی از متن
مقدمه:
یکی از اصطلاحاتی که بسیار آن را ما می شنویم همرنگ جماعت شدن است. همرنگ جماعت شدن اگر چه یکی از اصطلاحات قدیمی و دیرین است. ولی با این حال، برای بسیاری از ما، هنوز این سوال و دغدغه مطرح است، که آیا همرنگ جماعت بودن خوب است یا بد. آیا باید همرنگ جماعت شویم و یا باید خودمان را از آنها متمایز و متفاوت در نظر بگیریم. بر این اساس، در این مطلب به بررسی همرنگی با جماعت و خوب و بد بودن آن می پردازیم. چرا که امروزه بسیاری از مردم آن را خوب و بسیاری دیگر آن را بد می دانند. بنابراین بسیاری از ما در این مورد سردرگم هستیم.
همرنگ جماعت شدن
«خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو» این شعر که امروزه در بین مردم تبدیل به ضرب المثل شده است را همه ما شنیده ایم. از این رو، تقریبا همگی ما با ضرب المثل همرنگ جماعت شو، آشنایی داریم و حتی برخی از ما به آن شدیداً معتقد هستیم. طرز فکر همرنگ جماعت بودن ریشه ای به بلندی تاریخ دارد. بسیاری از مردم در دوره های مختلف برای این که بتوانند از موجودیت، منافع و هویت خود دفاع کنند و یا این که خود را از خطرات مختلف حفظ کنند به این رویکرد دست زده اند. بنابراین همرنگی با جماعت رویکرد و رفتاری است که بسیاری از مردم سعی می کنند با استفاده از آن خود را مانند سایر مردم نشان دهند.
به این ترتیب سعی می شود، از این که خود را متمایز و متفاوت از دیگران نشان دهند، خودداری می کنند. بنابراین همرنگ جمعیت شدن به این معناست که ما مانند سایر مردم برخورد و رفتار کنیم. در نتیجه مانند آن ها نیز عمل می کنیم. ولی با این حال، خوب و یا بد بودن همرنگ جمعیت شدن برای بسیاری از مردم جای شک و تردید دارد. بسیاری از مردم در این که در همه جا و همه مواقع آیا باید همرنگ جماعت شد و یا این که باید با آنها متفاوت بود، شک و تردید دارند.
و ...
دیدگاه خود را ثبت کنید