بسیار از دانشگاه ها از دانشجویان متقضی پذیرش در مقاطع تحصیلات تکمیلی، کارشناسی ارشد و دکتری، نامه ای تحت عنوان “ توصیه نامه” یا “recommendation letter” می خواهند. هدف از این نامه توصیف ویژگی های برجسته دانشجوی متقضی توسط یکی از افراد هیئت علمی یا افراد متخصص خارج از دانشگاه که سابقه آشنایی با دانشجوی متقضی پذیرش را دارد ، میباشد.
مواردی که در نوشتن توصیه نامه باید به آن توجه کرد
1_ توصیه نامه را حتما با سربرگ دانشگاه و دانشکده خود ارسال کنید. همچنین امضای استاد یا نویسنده توصیه نامه در انتهای توصیه نامه ضروری است به طوری که تمامی راه های ارتباطی با نویسنده توصیه نامه فراهم شده باشد.
2_ ایمیل نویسینده توصیه نامه که عموما اساتید هستند باید ایمیل رسمی دانشگاه باشد و هرگز از ایمیل های عمومی مثل یاهوو یا جیمیل برای ارسال توصیه نامه استفاده نشود.
3- یک توصیه نامه قوی از طرف شخصی نوشته میشود که سابقه دروس گذرانده شده ، دستیار آموزشی ،گذراندن پایان نامه یا پروژه را با ایشان داشته اید. بدین صورت عملکرد شما در موارد بالا ملاک مهمی برای اشاره به نمرات بالا ، تلاش و سخت کوشی و سایر ویژگی های یک دانشجوی نمونه میگردد.
4- یک توصیه نامه معمولی یا ضعیف نتنها تاثیر مثبتی را به کارشناسان امور پذیرش و اساتید کمیته پذیرش نمیگذارد بلکه میتواند نتیجه عکس داده و شانس شما را در گرفتن پذیرش تحصیلی کاهش دهد.
فرمت توصیه نامه ها Word و PDF میباشد.
تصویر یک نمونه از توصیه نامه ها
:
دیدگاه خود را ثبت کنید