یک استارتاپ هندی با پرتاب ده‌ها ماهواره شبکه ‌5G را در این کشور برقرار می‌کند!

یک استارتاپ هندی با پرتاب ده‌ها ماهواره شبکه ‌5G را در این کشور برقرار می‌کند!

استارتاپ هندی «Vestaspace» که در ساخت پلتفرم‌های ماهواره‌ای کوچک برای کسب و کارها و کاربردهای علمی مهارت دارد، قصد دارد بیش از ۳۵ ماهواره به فضا ارسال کند تا قادر به ایجاد شبکه ارتباطی 5G در این کشور باشد.
نسخه اولیه این ماهواره‌ها در شهریور امسال از راه می‌رسند، اما تا اوایل سال آینده میلادی نباید منتظر پرتاب این ماهواره‌ها به فضا باشیم. این استارتاپ در بیانیه خود اعلام کرده که در حال نصب ۸ ایستگاه زمینی و ۳۱ هزار گیرنده اطلاعات در سراسر هند است تا شبکه 5G را برای مناطق شهری و روستایی فراهم کند. تمام این ماهواره‌ها در مدارهای «لئو» و «ژئو» قرار می‌گیرند.
موسس و مدیرعامل این استارتاپ، «Arun Kumar Sureban» اعلام کرده:
«ما در ماموریتی هستیم که توسط آن تمام افراد می‌توانند به فضا دسترسی داشته باشند. علاوه بر این، از طریق اتصالات امن ما یک فرد عادی نیز می‌تواند به ماهواره‌های موردنظر خود دست پیدا کند و در فضا غوطه‌ور شود. ما تمام مجوزهای ضروری را از دولت دریافت کرده‌ایم و سرویس در باندهای Ku و Ka ارائه می‌شوند. برای شروع کار، ما قصد داریم پهنای باند را به اپراتورهای مخابراتی موجود و ارائه‌دهندگان سرویس اینترنت پیشنهاد دهیم و در مرحله بعدی بدنبال مجوز برای ارائه مستقیم خدمات به مشتریان خواهیم بود.»
در کشور هند قوانین به گونه‌ای هستند که تنها سازمان تحقیقات فضایی هند (ISRO) که مورد حمایت دولت است می‌تواند پوشش ماهواره‌ای را تامین کند. در همین راستا استارتاپ هندی Vestaspace باید پیش از پرتاب ماهواره‌های خود تمام مجوزهای لازم را دریافت کند.
استارتاپ هندی Vestaspace
به نظر می‌رسد ایده‌های این استارتاپ هندی مشابه با برنامه‌های ایلان ماسک و شرکت اسپیس ایکس در پروژه اینترنت ماهواره‌ای استارلینک است. اسپیس ایکس قصد دارد امسال اینترنت ماهواره‌ای خود را در آمریکای شمالی و کانادا راه‌اندازی کند.
استارتاپ هندی Vestaspace امیدوار است با پروژه خود، اینترنت ماهواره‌ای را جایگزین شبکه‌های فیبری سنتی کند و اینترنت پرسرعت 5G را برای شهروندان در هند تامین کند. این استارتاپ در سال ۲۰۱۸ تاسیس و اخیرا موفق به جذب سرمایه ۱۰ میلیون دلاری از شرکت سرمایه‌گذاری آمریکایی «Next Capital LLC» شده است.
منبع: TechRadar

دیدگاه ها
اولین دیدگاه را شما بنویسید | ثبت دیدگاه